Wij zien onze dieren als een deel van ons gezin, en wij verwachten dit ook van de toekomstige kitten eigenaren. Daarom vinden wij het heel belangrijk om van te voren informatie te krijgen over waar onze kittens terecht komen. Als er een klik is bij de kennismaking zullen wij u op de reserveringslijst plaatsen. Hiervoor vragen wij een aanbetaling van € 150,- zodat wij er zeker van kunnen zijn dat het kitten ook daadwerkelijk een nieuw huisje krijgt.

Wat kunt u verwachten?
* Wij verkopen geen kittens aan fokkers en onze kittens worden dan ook verkocht met een fokverbod. Dit omdat wij onze cattery graag klein willen houden en zelf zicht willen hebben op de gezondheid en het welzijn van de kittens.
* Wij vragen een aanbetaling van € 150,- bij het reserveren van een kitten, zodat beide partijen zekerheid hebben. Mocht het kitten alsnog geannuleerd worden, dan wordt deze aanbetaling niet geretourneerd.
* Onze kittens worden verkocht met stamboom van de NLKV, zijn volledig ingeënt, gechipt, meerdere malen ontwormt en zijn in het bezit van een paspoort met gezondheidsverklaring.
* U krijgt een verkoopovereenkomst met daarin de garantiebepaling, dit voor bescherming van beide partijen.
* De kittens mogen bezoek ontvangen vanaf 5 weken. Wij willen u vragen deze dag geen andere cattery bezoekt of in aanraking komt met andere dierenparken, dit i.v.m. infectiegevaar bij de kittens. Kittenbezoek is vrijblijvend voor beide partijen. Een kitten wordt pas gereserveerd als er voor ons een duidelijke klik is.
* Onze kittens mogen verhuizen met 13 weken
* Onze ouderdieren zijn getest op diverse erfelijke afwijkingen en gezond verklaart. 

Wat wordt er van u verwacht?
* Dat u het kitten behandelt als een waardig gezinslid en het alle liefde geeft wat het nodig heeft
* Dat het kitten geen hele dagen alleen thuis zit. Indien dit wel het geval is worden de kittens alleen per 2 verkocht. 
* Dat het kitten niet zit opgesloten/weg wordt gehouden van het gezin of andere dieren. Bij voorkeur is er nog een kat of ander huisdier aanwezig.
*  Dat er niet gefokt wordt met het kitten
* Dat de kat niet vrij op straat kan rondlopen. Een afgesloten tuin/balkon of kattenren is gewenst.

Wij zouden het heel leuk vinden om contact te houden en af en toe foto’s te ontvangen. Andersom zijn wij er ook voor u wanneer u vragen heeft of gewoon zin heeft in een praatje!