Kitten informatie

Leuk dat u overweegt een kitten bij ons te adopteren! 

Wij zien al onze dieren als deel van ons gezin, en wij verwachten dit ook van de toekomstige kitten eigenaren. Daarom vinden wij het heel belangrijk om van te voren informatie te krijgen over waar onze kittens terecht komen. Als dit voor ons positief is kunnen we een kennismaking plannen als de kittens 5 weken oud zijn. Wanneer er bij kennismaking een klik is, kunt u het kitten reserveren tegen een kleine aanbetaling. U krijgt van ons dan een reserveringsformulier mee naar huis waarin dit ook is bevestigd. 

Wat kunt u van onze cattery verwachten?

* Wij fokken enkel met gezonde en uitgebreid geteste ouderdieren. Ze zijn DNA getest, hebben een HCM/PKD echo gehad, een foto om HD uit te sluiten, onderzoek op Patella Luxatie, en FIV/FELV getest. Alle onderzoeken zijn in te zien en indien gewenst kunt u hiervan kopieën ontvangen bij de kennismaking.
* Het kitten zal volledig geënt worden. De eerstvolgende inenting hoeft u pas met 1 jaar weer te doen.
* We zullen het kitten meerdere malen ontwormen.
* We voorzien elk kitten van een chip
* Het kitten wordt verkocht met een stamboom en een eigendomsbewijs
* Wij werken met een koopcontract welke u van te voren kunt inzien alvorens u het kitten daadwerkelijk adopteert, hierin staan onder andere de garantiebepalingen.
* Kittens worden voor liefhebbers verkocht met een fokverbod
* Een enkele keer verkopen wij een kitten aan een andere bevriende cattery welke deze in mogen zetten voor de fok als we beide dezelfde fokdoelen hebben en er een duidelijke klik is. 

Wat verwachten wij van de toekomstige kitten eigenaar?
* Dat u het kitten behandelt als een waardig gezinslid en het alle liefde geeft wat het nodig heeft
* Dat het kitten geen hele dagen alleen thuis zit. Indien dit wel het geval is worden de kittens alleen per 2 verkocht. 
* Dat het kitten niet zit opgesloten/weg wordt gehouden van het gezin of andere dieren. Bij voorkeur is er nog een kat of ander huisdier aanwezig.
*  Dat er niet gefokt wordt met het kitten als deze een fokverbod heeft
* Dat de kat niet vrij op straat kan rondlopen. Een afgesloten tuin/balkon of kattenren is gewenst.

Wij vinden het heel erg leuk om contact te onderhouden en foto’s te zien van de kittens. Voor vragen mag er altijd gemaild/gebeld worden en u bent ook altijd welkom bij ons!